DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Indbydelse til pressemøde med VM-holdet

Af: Søren Maarup, DOF Eliteudvalg
I forbindelse med en optaktsamling, der bliver afholdt for det danske VM-hold i Jelling d. 2-3. august vil Pressen være yderst velkommen til at deltage i et pressemøde søndag d. 3. august i OK Gorms nye klubhus, Abrahamsens Gaard, Jell

I forbindelse med en optaktsamling, der bliver afholdt for det danske VM-hold i Jelling d. 2-3. august vil Pressen være yderst velkommen til at deltage i et pressemøde søndag d. 3. august i OK Gorms nye klubhus, Abrahamsens Gaard, Jelling.
Karl Kristian Terkelsen er sammen med den øvrige landsholdsledelse og VM-holdet vært for dette arrangement - K.K. Terkelsen kan træffes på tlf. 7587 1705.
Det foreløbige program vedlægges til orientering.
Det har været lidt af et problem at arangere denne optaktssamling. To af de potentielle VM-løbere Flemming Jørgensen og Ulrika Ørnhagen skal giftes lørdag d. 2. august - og en stor del af de øvrige potentielle VM-løbere er inviteret med til brylluppet, der finder sted i en lille kirke nær Jelling, tæt ved Tinnet Krat - en klassisk dansk "orienteringsskov", hvor der er blevet arrangeret nordiske mesterskaber i 1975 og danske mesterskaber i 1991.
Uanset bryllup skulle dog alle kunne være på plads søndag.
Men søndag løbes 4. af 8 afdelinger af PWT-97 (Park World Tour 1997) i Laxå, Sverige - hvor 4 danskere er indbudt - Carsten Jørgensen, Allan Mogensen, Chris Terkelsen og Dorte Dahl.
Carsten ligger på 1. pladsen og Allan på en delt 3. plads i den samlede stilling efter 3 løb - og der er mange penge (efter O-forhold) på spil - så det er muligt, at Carsten og Allan vælger at stille op i Sverige.

Verdensmesterskabet (WOC 97) arrangeres i Grimstad, Norge d.11-16. august.
Det danske hold udtages på mandag d. 28. juli efter testløb i Norge lørdag-søndag d. 26-27.


Et stærkt nyt juniorlandstrænerteam
Jeppe Ruud skal fremover stå i spidsen for Juniorlandsholdet sammen Astrid Ank, Camilla Bevensee og Rasmus Folino
Tim Falck Weber nomineret til Årets Energibundt
Tisvilde Hegn OK's ungdomstræner og næstformand er blandt tre nominerede
Majas drøm
DOF Akademiet 2017
Årets store uddannelsesdag afvikles i Ringe lørdag d. 14. januar med masser af gode tilbud til dig og din klub
Er du ny juniorlandstræner i DOF? Ny redaktør til Orientering Jesper Stamp stopper som juniorlandstræner Orienteering Achievement of 2016 Repræsentantskabsmøde 2017 Plan 2017-2020 er klar til godkendelse