DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Farvel til Preben

Af: Kell Sønnichsen, DOF/edb
Fuldt hus i receptionsteltet til DM Mellem, hvor DOF sagde farvel til Preben.

Preben fik et gavekort fra DOF på et kurophold.

Preben fik et gavekort fra DOF på et kurophold.

Preben Schmidt og forbundets nye direktør, Mads Ingvardsen

Preben Schmidt og forbundets nye direktør, Mads Ingvardsen

Rigtig mange benyttede lejligheden til at kigge forbi receptionsteltet, hvor vi sagde farvel til vores generalsekretær Preben Schmidt, i forbindelse med DM-Mellem i Borupskovene.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det var en glad afgående generalsekretær som tog imod gode venner og samarbejdspartnere fra orienteringsklubber fra hele landet. Gaver og gode hilsener med tak for godt samarbejde og især de mange personlige relationer, som Preben har skabt gennem sit arbejde for Dansk Orienterings-Forbund, var med til at gøre det til en rigtig god dag.

Preben kan således, med dette både festlige og hyggelige punktum, se tilbage på en række gode år i spidsen for Dansk Orienterings-Forbund, hvor han i den grad har ydet en flot indsats og skabt rigtigt gode resultater i udviklingen af vores idræt.

Hermed har Preben Schmidt og vores nye direktør, Mads Ingvardsen, skiftet plads. Preben er forsat tilknyttet til Dansk Orienterings-Forbund op til et par måneder endnu, hvor han vil koncentrere sig om at overdrage opgaverne på bedste vis.

Der bliver senere lejlighed til at sige goddag til Mads ved en reception, der afholdes den 19. september i Idrættens Hus. Nærmere indbydelse kommer her på hjemmesiden om kort tid.

Helge Søgaard, formand


Et stærkt nyt juniorlandstrænerteam
Jeppe Ruud skal fremover stå i spidsen for Juniorlandsholdet sammen Astrid Ank, Camilla Bevensee og Rasmus Folino
Tim Falck Weber nomineret til Årets Energibundt
Tisvilde Hegn OK's ungdomstræner og næstformand er blandt tre nominerede
Majas drøm
DOF Akademiet 2017
Årets store uddannelsesdag afvikles i Ringe lørdag d. 14. januar med masser af gode tilbud til dig og din klub
Er du ny juniorlandstræner i DOF? Ny redaktør til Orientering Jesper Stamp stopper som juniorlandstræner Orienteering Achievement of 2016 Repræsentantskabsmøde 2017 Plan 2017-2020 er klar til godkendelse