DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Repræsentantskabsmøde 2010

Af: Mads Ingvardsen, Direktør
Visionært, optimistisk og følelsesladet repræsentantskabsmøde

Vision2015 var til debat på mødet.

Vision2015 var til debat på mødet.
(Foto: Kell Sønnichsen)

Tage V. Andersen modtog både Organisatorprisen og DOF

Tage V. Andersen modtog både Organisatorprisen og DOF's ærestegn.
(Foto: Preben Schmidt)

Ved lørdagens repræsentantskabsmøde i Vingstedcentret nær Vejle vedtog klubrepræsentanterne enstemmigt DOF’s nye strategi ”Vision 2015”. Dette er resultatet af mere end et års intens projektarbejde under ledelse af næstformand Kim Folmann Jørgensen. Der var stor diskussionslyst og megen optimisme at spore i forbindelse med repræsentantskabsmødets behandling af strategiforslaget, hvilket lover godt for det kommende arbejde ude i klubberne og i forbundet.

DOFs formand Helge Søgaard blev med stor akklamation genvalgt for en ny toårig periode. Dette vidner om bred opbakning til den linje i forbundsarbejdet, som Helge Søgaard i den forløbne valgperiode har stået for, og som afspejles i ”Vision 2015”. Derudover blev Merete Spangsberg valgt som formand/kvinde for Børn- og Ungdomsudvalget.

Årets repræsentantskabsmøde var karakteriseret ved en række prismodtagere, som hver på deres måde følelsesfyldt udtrykte taknemmelighed, ydmyghed og glæde over anerkendelsen af deres præstationer og arbejdsindsats. Troels Christiansen, der modtog prisen som Årets kortprofil, lagde ud med ærligt at tilkendegive, hvor vigtigt kortarbejdet er, og at det er utroligt givende at få kollegial ros. Pia og Kjeld Gade samt en overrumplet og bevæget Tage V. Andersen modtog DOFs ærestegn. Herefter vandt Erik Skovgaard Knudsen helt og aldeles forsamlingens sympati, da han takkede for prisen som årets MTB-O rytter og med meget personlige ord henvendte sig til sin kæreste Rikke Kornvig og takkede for hendes opbakning og omtalte deres fælles glæde ved at dyrke denne sportsgren. Arrangørerne bag MTB-O EM fik overragt Organisatorprisen, mens Lone Dybdal (Århus 1900) modtog Silvablokken. Søren Larsen (OK ØST) fik årets trænerpris. Endelig kunne en stolt eliteudvalgsformand, klubformand og moder Dorthe Hansen ved en enkel, men utrolig velformuleret motiveringstale overrække prisen som årets orienteringsløber til datteren Ida Bobach.

Som repræsentantskabsmødets dirigent fungerede en kompetent og velforberedt Troels Nielsen, Horsens OK.

Hovedbestyrelsen afsluttede mødet ved at takke for fremmødet og oplyste, at næste års repræsentantskabsmøde finder sted 5/3 2011 i Vingsted, Vejle.


Et stærkt nyt juniorlandstrænerteam
Jeppe Ruud skal fremover stå i spidsen for Juniorlandsholdet sammen Astrid Ank, Camilla Bevensee og Rasmus Folino
Tim Falck Weber nomineret til Årets Energibundt
Tisvilde Hegn OK's ungdomstræner og næstformand er blandt tre nominerede
Majas drøm
DOF Akademiet 2017
Årets store uddannelsesdag afvikles i Ringe lørdag d. 14. januar med masser af gode tilbud til dig og din klub
Er du ny juniorlandstræner i DOF? Ny redaktør til Orientering Jesper Stamp stopper som juniorlandstræner Orienteering Achievement of 2016 Repræsentantskabsmøde 2017 Plan 2017-2020 er klar til godkendelse