DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Snefri Spring Cup Skov

Af: Helge Lang Pedersen, Eliteudvalget
Verdenseliten kommer til snefrie terræner i næste weekends Spring Cup

Udløbet fra stævnepladsen er klar

Udløbet fra stævnepladsen er klar

Når verdensstjerner med Schweizerne Daniel Hubmann, Mattias Mertz og Vroni König Salmi i spidsen kommer til Spring Cup i næste weekend, vil de sammen med alle de øvrige tilmeldte opleve perfekte forhold for orientering

Såvel i natsprint-skoven Hornbæk Plantage som i Grib Skov Nord og Mårum, hvor klassisk og stafet afholdes, er sneen væk og den sammentrykkede skovbund vil give mulighed for højt tempo. For langt de fleste deltagere vil det blive første snefri konkurrence i mange måneder og det bliver meget spændende at få denne første pejling på, hvem der er kommet bedst gennem vinteren i forberedelserne frem mod Junior VM i Danmark i juli og senior VM i Trondheim i august.

Jeg er med i banelæggerteamet på stafetten og har i dag nydt løbeturen i den snefri skov på Kasper Fjellerup og Andreas Olesens fantastiske kort. Efter så mange måneder i sne er følelsen af at løbe ubesværet gennem den hurtige forårsskov svær at beskrive.

Du kan nå at tilmelde dig endnu !
På grund af usikkerheden om sneen, har mange tøvet med at tilmelde sig. Al usikkerhed er nu væk. Spring Cup skoven bliver snefri og arrangørerne har reserveret ekstra vakante pladser i alle tre løb, så det er muligt at tilmelde sig helt frem til tirsdag kl. 14.00.

Vi ses til endnu et fantastisk Spring Cup. Det 20. i rækken.


Se mere: http://www.springcup.dk/springcup/


Et stærkt nyt juniorlandstrænerteam
Jeppe Ruud skal fremover stå i spidsen for Juniorlandsholdet sammen Astrid Ank, Camilla Bevensee og Rasmus Folino
Tim Falck Weber nomineret til Årets Energibundt
Tisvilde Hegn OK's ungdomstræner og næstformand er blandt tre nominerede
Majas drøm
DOF Akademiet 2017
Årets store uddannelsesdag afvikles i Ringe lørdag d. 14. januar med masser af gode tilbud til dig og din klub
Er du ny juniorlandstræner i DOF? Ny redaktør til Orientering Jesper Stamp stopper som juniorlandstræner Orienteering Achievement of 2016 Repræsentantskabsmøde 2017 Plan 2017-2020 er klar til godkendelse