DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Erik Skovgaard Knudsen igen med fremme

Af: Jan Eg Pedersen, MTB-O Landstræner
Gårsdagen World Cup 2. plads blev fulgt op med en 3. plads i dag

I dag blev anden afdeling af MTB-O World Cuppen afviklet som en mellemdistance i ungarske Balatonfüred, og igen var danskerne med fremme.

Erik Skovgaard Knudsen høstede dagens bedste danske placering med en 3. plads, og fulgte dermed godt op på gårsdagen 2. plads på sprinten. Også Bjarke Refslund var med helt fremme, men desværre fik han ikke kvittering ved stempling af sidsteposten. Klassen blev vundet af tjekkiske Jiri Hrdil foran Beat Schaffner, Schweiz. Andreas Konring, som stadig er junior, kørte også et rigtigt godt løb, som rakte til en top 20 placering blandt de voksne – en flot præstation.

Dagens mest opløftende danske indsats stod Ann-Dorthe Lisbygd for med en meget fornem 6. plads. Ann-Dorthe har vist lovende takter på hjemmefronten, og hun er nu i gang med at høste international erfaring. Hun kommer lige fra WRE-løb i Portugal, og det begynder nu at se lovende ud på damesiden med henblik på VM, som afvikles netop i Portugal i juli. Dameklassen blev vundet af Christine Schaffner, Schweiz, foran Ksenya Chernykh, Rusland, mens Veronica Cseh udnyttede hjemmebanefordelen til en 3. plads.

Banerne var fysisk krævende med vægt på vejvalgsproblematik. Noget uvant i forhold til hvad man normalt oplever i Danmark. Til gengæld er det denne teknik, som også kommer i højsædet til VM, så det var godt at se de gode danske præstationer i dag.


Et stærkt nyt juniorlandstrænerteam
Jeppe Ruud skal fremover stå i spidsen for Juniorlandsholdet sammen Astrid Ank, Camilla Bevensee og Rasmus Folino
Tim Falck Weber nomineret til Årets Energibundt
Tisvilde Hegn OK's ungdomstræner og næstformand er blandt tre nominerede
Majas drøm
DOF Akademiet 2017
Årets store uddannelsesdag afvikles i Ringe lørdag d. 14. januar med masser af gode tilbud til dig og din klub
Er du ny juniorlandstræner i DOF? Ny redaktør til Orientering Jesper Stamp stopper som juniorlandstræner Orienteering Achievement of 2016 Repræsentantskabsmøde 2017 Plan 2017-2020 er klar til godkendelse