DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Studenter VM i Sverige

Af: Morten Lassen, DOF/elite

Her midt imellem en periode med mange store VM-er: JWOC i Danmark, MTBO-VM i Portugal og WOC i Trondheim afvikles der i denne uge et lidt mere upåagtet VM for studerende, WUOC, i Borlänge i Sverige. En god håndfuld danske løbere deltager, hvoraf der blandt herrerne er flere af de løbere, der har været udtaget til landsholdet i år, her i blandt også Tue Lassen, der skal deltage i WOC om små 3 uger. Der findes flere prominente WOC-løbere med Mathias Merz (Schweiz) i spidsen, men også det svenske hold rummer mange talentfulde løbere.

Der skal løbes både lang, sprint, mellem og stafet, i den rækkefølge og med start i dag 20.7. Landstræner Åke Jönsson har bestemt hvem der skal løbe hvad og holdet består af løbere fra især årgang 1985 og 1986: Tue Lassen (Faaborg OK), Rasmus Djurhuus (OK Pan), Sigge Lundahl Jensen (FIF Hillerød), Emil Folino Nelsen (FIF Hillerød), Martin Hoset (NTNUI), Ane Linde (Farum OK) og Maja Bramming (Odense OK).

Løbets resultater mm kan følges via arrangørernes hjemmeside på nedenstående link


Se mere: http://www.wuoc2010.se


Et stærkt nyt juniorlandstrænerteam
Jeppe Ruud skal fremover stå i spidsen for Juniorlandsholdet sammen Astrid Ank, Camilla Bevensee og Rasmus Folino
Tim Falck Weber nomineret til Årets Energibundt
Tisvilde Hegn OK's ungdomstræner og næstformand er blandt tre nominerede
Majas drøm
DOF Akademiet 2017
Årets store uddannelsesdag afvikles i Ringe lørdag d. 14. januar med masser af gode tilbud til dig og din klub
Er du ny juniorlandstræner i DOF? Ny redaktør til Orientering Jesper Stamp stopper som juniorlandstræner Orienteering Achievement of 2016 Repræsentantskabsmøde 2017 Plan 2017-2020 er klar til godkendelse