DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Novembersamlingen 2010

Af: Gert Nielsen, Udviklingskonsulent
Knapt 40 16-20 årige juniorer trodsede snesjap og kupering omkring Skørping


(Foto: Preben Schmidt)
Under Christian Holm Hansens myndige ledelse er B&UUs Juniorgruppe i 2010 for alvor etableret med løbere fra hele landet.

Årets Novembersamling blev afviklet i Skørping d. 19-21 november med "kurve-orientering" som gennemgående tema. Fredag indledtes med natløb i snevejr, der blev fulgt op lørdag af kurveløb i Rebild Bakker og bysprint i Skørping i tung tøsne. Søndag stod kurveløb i snesjap på programmet, før de unge mennesker kunne drage hjemover en oplevelse rigere.

Udover en masse timer i skoven til fods eller på mtb, var der masser af tid til hygge på Skørping Skole, der dannede rammen om Novembersamlingen. Her blev det bl.a. afsløret, at der er en gøgler, en pianist, en bornholmer og i øvrigt en masse initiativ, livsglæde og gå-på-mod i Juniorgruppen.

Der blev også tid til en snak om næste års program, prioritering af resurser, etablering af tilbud til ungseniorer (21-23 årige), Sommerlejr på Grønland i 2012,kommunikationsformer og involvering i klubarbejde.

Næste samling for Juniorgruppen (årgang 1991-92-93-94) bliver Januarsamlingen d. 28-30 januar 2011.


Et stærkt nyt juniorlandstrænerteam
Jeppe Ruud skal fremover stå i spidsen for Juniorlandsholdet sammen Astrid Ank, Camilla Bevensee og Rasmus Folino
Tim Falck Weber nomineret til Årets Energibundt
Tisvilde Hegn OK's ungdomstræner og næstformand er blandt tre nominerede
Majas drøm
DOF Akademiet 2017
Årets store uddannelsesdag afvikles i Ringe lørdag d. 14. januar med masser af gode tilbud til dig og din klub
Er du ny juniorlandstræner i DOF? Ny redaktør til Orientering Jesper Stamp stopper som juniorlandstræner Orienteering Achievement of 2016 Repræsentantskabsmøde 2017 Plan 2017-2020 er klar til godkendelse