DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

E-m@il fra løbere

Thomas Kokholm, Århus 1900 Orientering:
Mit helhedsindtryk er meget positivt - måske skyldes det de meget orienteringskrævende skove/plantager - den meget præcise tilrettelæggelse af parkering, stævneplads, start og mål, hvilket ikke er helt uden betydning.
Det problem man hørte om - fejl placeret post - hvilket blev håndteret meget professionelt og uden den helt store rabalder, kan ikke ændre mit positive indtryk. Skal der være en lille anke, så drejer det sig om udprintningen af stræktider, som godt kunne have været en smule mindre tidskrævende. Alt i alt et meget veltilrettelagt løb.

Ove Valentin Jensen, Nordvest OK:
Bortset fra kikset med postplaceringen på 2. dagen på nogle af banerne, var det efter min opfattelse et flot arrangement. Og gode baner med fine variationer mellem dagene. På 2. dagen måske lidt for udfordrende (til mig) - men bagefter da meget spændende, når det nu lykkedes at finde alle posterne. Og brik-systemet er nok kommet for at blive. Det er første gang, jeg har prøvet det. Selv om jeg inden løbet syntes, at "det gamle system" kunne være "godt nok", må jeg bagefter indrømme, at de hurtige tider på resultattavlen - og muligheden for stræktider - er god service.
Risen skal gå til formidlingen over internettet. Flotte hjemmesider skal siges - men for os, der ikke er helt opdateret med hurtige modems eller ISDN-forbindelse, ville en mere enkel opsætning - og deraf følgende hurtigere opdatering være at foretrække.
Men alt i alt ros til arrangementet.

Bent Nielsen, OK Pan, H55A:
Stort set kun gode oplevelser.
Vester Torup er noget af det mest spændende, jeg har løbet i dansk terræn. Dejligt med korte afstande parkering-stævneplads-start. Vi var lovet stræktider på internet. Dem har jeg svært ved at finde. Men absolut en positiv oplevelse.

Kell Sønnichsen, OK Pan, H21E
1. etape.
God, kort bane (H21E), der gjorde mig helt kåd om aftenen. Et dejligt løb (bortset fra vejret: regn og hård vind fra SØ) med meget lidt bom - placeringen snakker vi dog ikke højt om.
2. etape.
Meget lang bane. Jeg vidste jo, at det ville komme. Hængte på Carsten Jørgensen på tværs af målslusen ved publikumsposten, hvilket gav 20 m i forhold til forfølgerne - og totalt udblæste lunger, så de overhalede mig alle som en. Gik derefter død på langstrækket (2600 m!) mod post 27. Bommede den og 28 pga. træthed. Mødte én ved post 28, der lå ned:
- Har du brug for hjælp?
- Nej, jeg er bare gået død.
- Nå, så er vi to...
Derefter bommede jeg ikke flere poster. Heller ikke den famøse post 29, der senere blev annulleret (og dermed blev 14,2 km. god, hård bane smidt i skraldespanden. Synd!).
3. etape.
Kunne mærke, at jeg måske skulle have været udgået dagen før. At vi skulle starte efter de meget tætte resultater på 1. etape pga. den annullerede 2. etape, gav megen togkørsel, selvom de fleste tog nu mest bare kørte forbi.
Metoden til uddeling af stræktider fungerede godt; jeg oplevede i hvert fald ingen problemer. Til gengæld var det meget svært at sammenligne med andre, idet resultaterne var placeret meget tæt på hinanden, hvilket gav mange mennesker, der nærmest stod på nakken af hinanden.

O-posten, 3/98